Wil jij deel uitmaken van een leuk, enthousiast en professioneel keukenteam? Helpen om de kwaliteit van onze gerechten continu te waarborgen, te verbeteren en te vernieuwen? Houd jij van een uitdaging, afwisseling en dynamiek? Ben jij een teamplayer en wil jij samenwerken met een fijn team om de ultieme beleving te creëren voor onze gasten binnen de verschillende concepten onder ons dak? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe Sous Chef voor ons keukenteam!
Als (aankomend) Sous Chef ben je medeverantwoordelijk voor de diverse culinaire Hospitality concepten binnen ons bedrijf. Naast de ontwikkeling en bereiding van gerechten voor restaurants De Turfhoeve en Cascara Rodizio, wordt je ook mede verantwoordelijk voor culinaire concepten voor groepen en partijen. De nadruk van je functie als Sous Chef ligt, naast het creëren van nieuwe ideeën, ook met name op het mede operationeel coördineren van een zo efficiënt en effectief mogelijk bereidingsproces. Timing is hierin essentieel, evenals de begeleiding van het keukenteam. Het doel is om samen een geoliede machine te vormen zodat er ruimte blijft voor vernieuwing en onze gasten iedere keer weer met een glimlach naar huis gaan.
Je komt werken bij een vernieuwend en dynamisch bedrijf met een gezellig en gedreven team waarin altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog! Dat stimuleren we alleen maar en dat faciliteren we waar nodig of wenselijk ook. Binnen ons bedrijf is er oprechte aandacht voor de ontwikkeling, wensen en behoeften van de mensen binnen ons team. Tenslotte maken de mensen ons bedrijf! Naast een goed salaris, bieden we je in basis dan ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vullen we deze graag samen in naar jouw behoeften. Zo zijn bijvoorbeeld een vaste vrije dag, een 4-daagse werkweek en een weekenddag vrij bespreekbaar.
We ontmoeten je graag om samen te kijken of we een goede match voor elkaar zijn. Een CV is welkom, een motivatiebrief hoef je niet te sturen. Jouw motivatie horen en proeven we graag in ons gesprek.
Wij ontmoeten je graag!
De Turfhoeve is in 1974 geopend als traditioneel pannenkoekenhuis. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel horecacentrum met twee restaurants. Samen beschikken zij over diverse sfeervolle ruimtes die veelvuldig ingezet worden voor feesten, partijen, bruiloften of zakelijke ontmoetingen.
Het a la carte concept van Restaurant de Turfhoeve is ontworpen om een breed publiek aan te spreken. Naast de klassieke pannenkoeken biedt de Turfhoeve een uitgebreide selectie aan lunch- en dinergerechten. Het restaurant verwelkomt gasten zeven dagen per week voor koffie, lunch, borrel of een smakelijk diner. Zowel vaste gasten als toeristen die onze prachtige regio verkennen, weten feilloos de weg naar de Turfhoeve te vinden. Het staat bekend als een kindvriendelijk restaurant en is goed uitgerust om grote groepen te bedienen.
Cascara Rodizio onderscheidt zich van traditionele steakhuizen door alle elementen van een Braziliaanse dineravond te verenigen in één concept. Terwijl gasten onbeperkt kunnen genieten van de Fresh Market, waar diverse (bij)gerechten en desserts in buffetvorm worden aangeboden, worden de gegrilde vleesgerechten door de Passadores aan tafel geserveerd. Elke zaterdag is er live muziek en maandelijks wordt er een echte Braziliaanse Festa georganiseerd. Het restaurant is uniek in ambiance, beleving en ervaring en trekt dan ook gasten van zowel nabijgelegen als verder weg gelegen plaatsen aan.
De Turfhoeve beschikt over 10 verschillende multifunctionele ruimtes die te boeken zijn voor feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen, presentaties, trainingen of andere ontmoetingen. Vanzelfsprekend wordt ook zorg gedragen voor passende culinaire concepten en de uitvoering daarvan.