Leidinggevende bediening

vacature Leidinggevende bediening

Wil jij als leidinggevende aan de slag met een leuk, enthousiast bedieningsteam? Houd jij van een uitdaging, afwisseling en dynamiek? Ben jij gastvrij, sociaal, een teamplayer en wil jij samenwerken met een fijn team om de ultieme beleving te creëren voor onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De ingrediënten van de functie Bedieningsmedewerker

Bij De Turfhoeve en naastgelegen restaurant Cascara is geen dag hetzelfde! Jij zorgt er samen met ons team voor dat onze gasten een top tijd bij ons beleven, of ze nu met z’n tweeën of met een groep komen dineren, of voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst te gast zijn. Je staat met een glimlach op de vloer, bent servicegericht, maakt een praatje en zorgt voor die persoonlijke touch. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s en ondersteun je onze restaurantmanager bij het reilen en zeilen op de vloer en bij het aannemen en begeleiden van partijen. Samen kijken jullie hoe de service nóg beter kan en zorg je voor een vlekkeloze beleving.

  • Je bent mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de vloer en de algehele gastbeleving; van ontvangst tot vertrek zorg jij ervoor dat de service vlekkeloos verloopt.
  • Jouw energie en enthousiasme zijn aanstekelijk voor zowel gasten als collega’s! Je weet je team te coachen, motiveren, aan te sturen en altijd dat stapje extra te laten zetten.
  • Je krijgt de ruimte om mee te denken over verbeteringen in onze serviceprocessen en draagt actief bij aan het verder optimaliseren van de gastbeleving.
  • Je ondersteunt de restaurantmanager met het maken van de personeelsplanning
  • Je wordt mede verantwoordelijk voor het aannemen, organiseren en coordineren van partijen (bedrijfsfeesten, vergaderingen, verjaardagen, bruiloften ed.)
  • Je werkt samen met zowel ervaren collega’s als nieuwe teamleden binnen een gezellig, hecht team. Als leidinggevende bediening sta je open voor suggesties van je team en moedig je hen aan om actief mee te denken.
  • Je krijgt de kans om zelf te groeien binnen deze rol, ook het volgen van opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Over welke ingrediënten beschik jij?

  • Je hebt passie voor het horecavak
  • Je bent gastvrij, sociaal en servicegericht
  • Je kunt pieken wanneer dat van je vereist is
  • Je bent een teamplayer en zet graag dat stapje extra voor elkaars werkplezier
  • Je hebt het leerstelstel doorlopen
  • Je hebt minimaal twee jaar horeca-ervaring (bij voorkeur als leidinggevende)

Wat serveren we jou?

Je komt werken bij een vernieuwend en dynamisch bedrijf met een gezellig en gedreven team waarin altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog! Dat stimuleren we alleen maar en dat faciliteren we waar nodig of wenselijk ook. Binnen ons bedrijf is er oprechte aandacht voor de ontwikkeling, wensen en behoeften van de mensen binnen ons team. Tenslotte maken de mensen ons bedrijf! Naast een goed salaris, bieden we je in basis dan ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vullen we deze graag samen in naar jouw behoeften. Zo zijn bijvoorbeeld een vaste vrije dag bespreekbaar.

  • Leuke werksfeer en een gezellig team
  • Meer dan marktconform salaris
  • Per direct beginnen? Geen probleem!
  • Vaste vrije dagen zijn bespreekbaar
  • Aantal uren in overleg

Smaakt dat naar meer?

We ontmoeten je graag om samen te kijken of we een goede match voor elkaar zijn. Een CV is welkom, een motivatiebrief hoef je niet te sturen. Jouw motivatie horen en proeven we graag in ons gesprek.

Toch iets te hoog gegrepen? We zijn ook op zoek naar bedieningsmedewerkers. In die rol heb je ook altijd nog de mogelijkheid om door te groeien naar leidinggevende op je eigen tempo.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Over Turfhoeve Hospitality

Twee restaurants met partijencentrum

De Turfhoeve is in 1974 geopend als traditioneel pannenkoekenhuis. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel horecacentrum met twee restaurants. Samen beschikken zij over diverse sfeervolle ruimtes die veelvuldig ingezet worden voor feesten, partijen, bruiloften of zakelijke ontmoetingen. 

Restaurant De Turfhoeve

Eten, drinken, genieten

Het a la carte concept van Restaurant de Turfhoeve is ontworpen om een breed publiek aan te spreken. Naast de klassieke pannenkoeken biedt de Turfhoeve een uitgebreide selectie aan lunch- en dinergerechten. Het restaurant verwelkomt gasten zeven dagen per week voor koffie, lunch, borrel of een smakelijk diner. Zowel vaste gasten als toeristen die onze prachtige regio verkennen, weten feilloos de weg naar de Turfhoeve te vinden. Het staat bekend als een kindvriendelijk restaurant en is goed uitgerust om grote groepen te bedienen. 

Cascara Rodizio Grill & Bar

Braziliaans genieten in het hart van de Peel

Cascara Rodizio onderscheidt zich van traditionele steakhuizen door alle elementen van een Braziliaanse dineravond te verenigen in één concept. Terwijl gasten onbeperkt kunnen genieten van de Fresh Market, waar diverse (bij)gerechten en desserts in buffetvorm worden aangeboden, worden de gegrilde vleesgerechten door de Passadores aan tafel geserveerd. Elke zaterdag is er live muziek en maandelijks wordt er een echte Braziliaanse Festa georganiseerd. Het restaurant is uniek in ambiance, beleving en ervaring en trekt dan ook gasten van zowel nabijgelegen als verder weg gelegen plaatsen aan. 

Partijencentrum

Voor bruiloften, feesten, partijen en zakelijke ontmoetingen

De Turfhoeve beschikt over 10 verschillende multifunctionele ruimtes die te boeken zijn voor feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen, presentaties, trainingen of andere ontmoetingen. Vanzelfsprekend wordt ook zorg gedragen voor passende culinaire concepten en de uitvoering daarvan.

TOP